Academia inventeaza.ro este un program educațional „before & after school” de tip STEAM*, care are la bază deprinderea de noțiuni practice de Programare, Robotică, Electronică și Mecanică. Programul îmbină utilizarea tehnologiei cu joaca educativă și este complementar cunoștințelor dobândite la școală de copiii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani.

Înainte de a forma echipe frumoase de copii, am format noi o echipă. Am crescut împreună, am inițiat proiecte și le-am dezvoltat cu succes. Am fost primii în acest domeniu în România.

Am obținut rezultate care i-au inspirat și pe alții (Premiul al III-lea Da Vinci 2016 – concurs de inovatie, Mențiune, Da Vinci 2016 – concurs de inovație, Premiul al II-lea la HackTM 2014, Premiul 1 Yahoo Open Hack 2011, Premiul 1 Webstock 2011, Mențiune Inventika 2011).

Academia inventeaza.ro, Strada Ilarie Chendi, Bucharest, Romania

Fă-ți stagiul la Academia inventeaza.ro

Asistent/Profesor junior cursuri IT/robotică
Academia inventeaza.ro, Strada Ilarie Chendi, Bucharest, Romania
Încrezători în puterea tehnologiei și dornici de inovație, noi, Academia inventeaza.ro – cei care dorim să creăm noi orizonturi pentru cei mai mici, căutăm colegi noi care să ni se alăture în această experiență de învățare! Dacă poți identifica la tine pasiunea pentru tehnologie, perseverența, calmitatea și dorința de învățare continuă, atunci aceste recomandări sunt…