Eau de Web dezvoltă software pentru web. A fost înființată în 2006, dar o mare parte a echipei lucrează împreună încă din 1999. Firma lucrează direct cu Comisia Europeană și Națiunile Unite, dar dezvoltă și produse proprii. Echipa are în jur de 35 de oameni și e simpatică.

Programatorii Eau de Web participă în mod regulat la cursuri de specializare și la conferințe tematice, ceea ce face ca ei să fie la curent cu cele mai noi tehnologii, soluții și standarde în domeniile în care codează.

Cea mai mare parte a proiectelor dezvoltate sunt open source și acesta este modul în care Eau de Web preferă să lucreze.

Sprijinăm activitățile de formare și mentorship ale studenților, membrii echipei noastre predau voluntar cursuri de programare în facultăți tehnice și sprijinim cu toate forțele datele deschise și pe cei care le promovează.

Strada Maior Gheorghe Șonțu 8, București, Romania

Fă-ți stagiul la Eau de Web

PHP/Drupal Intern
Strada Maior Gheorghe Șonțu 8, București, Romania
Cautam un junior dornic sa invete PHP vara aceasta. Proiectele noastre folosesc urmatoarele: Limbaje de programare: PHP, bash Platforma: Drupal 7 & 8 Baze de date: MySQL Automated deployment: Drush, Docker, Ansible Front-end: HTML/5, JavaScript (jQuery), CSS (Twitter Bootstrap), GRUNT Full-text search: Apache Solr Caching: Varnish, memcached Logging & Monitoring: Papertrail, Sentry.io Automated testing &…
DevOps Intern
Strada Maior Gheorghe Șonțu 8, București, Romania
Cautam un junior dornic sa invete tainele DevOps in această vară. Vei învăța cum este construită o infrasctructură pentru sisteme software, folosind diferite unelte open source. Vei vedea cum sunt testate diferite sisteme complexe de software și cum poți automatiza taskuri ca să îți faci munca mai ușoară, dar și cum poți crea sau menține…