Fresenius Medical Care Romania este o subsidiară a Fresenius Medical Care Deutchland GmbH, cel mai mare furnizor de servicii şi produse pentru tratamentul bolnavilor cu insuficienţă renală şi leader de piaţă la nivel global. Fresenius Medical Care defineşte astfel cele mai înalte standarde de calitate în aria sa de activitate.
Fresenius Medical Care Romania include un valoros Departament R&D care desfăşoară o activitate complexă de dezvoltare de software medical. Dezvoltarea de aplicaţii software medicale se bazează pe utilizarea unor tehnologii software şi IT de ultimă oră, a unor medii de dezvoltare avansate, a unor instrumente software perfecţionate, dar şi pe cunoştinţe legate de practica din domeniul dializei, de produsele şi serviciile de dializă oferite de compania Fresenius Medical Care GmbH, de normele Comunităţii Europene (CE) pentru produsele medicale. Dezvoltarea de software medical are ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor cu insuficienţă renală, prin optimizarea terapiei bazată pe generarea unor prescripţii individualizate de dializă, cu grad înalt de configurare şi adaptare la necesităţile fiecărui pacient.

Baneasa Business Center, Sos. Bucuresti Ploiesti 19-21, Bucuresti, Sector 1, 013682

Fă-ți stagiul la Fresenius Medical Care Romania SRL

Internship software developer (3 pozitii)
Baneasa Business Center, Sos. Bucuresti Ploiesti 19-21, Bucuresti, Sector 1, 013682
Sunt disponibile 3 pozitii de stagiu in echipa de R&D. La acest stagiu se poate aplica pana pe 06.04.2018, urmand ca stagiul sa se desfasoare timp de 12 saptamani in perioada 18.06.2018 – 07.09.2018 Participarea directa la ciclul de dezvoltare al unei aplicatii software medicale: Specificatii Proiectare Programare Code Reviews Testare Documentare