Frontend Developer
@AMOMA.com, în Soseaua Pipera, nr. 42

Responsabilități

De ce?

Pentru ca stii deja ca e cool sa fii programator, stii ca iti si place sa faci asta, si stii ca e un domeniu de viitor. Ce nu stii inca este cum sa ajungi acolo. Cea mai rapida si eficienta varianta este un internship platit intr-o companie mare, unde poti invata direct de la oameni cu experienta, aplicat pe proiecte reale, in plina desfasurare. Fix asta iti oferim noi: o echipa formata din oameni tineri, dezinvolti, dornici sa iti arate cu ce se mananca programarea ca unui prieten, nu ca un profesor unui elev; sa iti explice progresiv, cu exemple concrete, nu sa iti predea si apoi sa te verifice. Uite cateva dintre tehnologiile pe care le folosim, si pe care vei invata sa le stapanesti si tu:

Limbaje de programare: PHP (we use PHP 7), Python
DB: MySQL, MongoDB, Couchbase
Front-end: HTML, JavaScript, CSS
Caching: REDIS, memcached
Unit testing & testare automata: PHPUnit, pytest, Selenium
Repos & CI: git, Jenkins

Scopul internship-ului nu este sa te transformam in doctor in IT, ci sa te ajutam sa descoperi in ce masura esti atras de programare si pe ce nisa ti-ar placea sa te specializezi. Asa ca vei putea participa la toate etapele proiectelor in curs, de la sedinte de analiza pana la productie si code review. Vei putea intreba, vei putea veni cu sugestii, vei putea participa efectiv in fiecare stadiu. In plus, vei avea un mentor cu care poti discuta personal tot ce te intereseaza in materie de programare.

Vei lucra alaturi de colegii de la Website la proiecte pentru variantele de Desktop si mobil ale amoma.com

Calificări

De ce tu?

Pentru ca esti relaxat, smart iar programarea pentru tine nu este “munca”, ci sansa de a crea ceva pornind de la principii OOP, design patterns, algoritmi, SQL. Pentru ca intelegi ca job-ul este o parte importanta din viata, dar nu singura – asa ca ai proiecte personale in afara job-ului, ai pasiuni si prieteni, si ii poti percepe si pe viitorii tai colegi ca pe niste tovarasi, nu ca pe niste supervisori sau subordonati. Pentru ca iti place sa descoperi lucruri noi. Si, mai important, sa creezi lucruri noi. Iti place performanta si calitatea. Nu numai la job. Si in jocurile pe care le joci, si in sporturile pe care pe practici. Si in modul in care te distrezi dupa job. Cam asa te vedem noi, inainte de a te cunoaste si a descoperi ca de fapt esti mult mai mult.

Beneficii

De ce noi?

Pentru ca noi suntem tu, peste cativa ani. Am invatat si noi de la altii si vrem sa iti transmitem si tie tot ce stim. Ne place ce facem si avem o multime de proiecte mari, in care ne-am dori sa te includem.
Viata la birou e placuta, mediul e relaxat, programul lejer. Luam masa in mall (peste drum) sau la restaurantele din jur. Iar berea o luam dupa program, in zona sau in centrul vechi.
Am putea sa ne mai laudam si cu alte beneficii, cum ar fi pool party, relaxation room, asigurare de sanatate, abonamente la diverse sali de fitness, dar ce farmec ara avea daca ai afla totul din start si nu ar mai ramane nimic de descoperit?
Mai bine vezi tu exact cum stau lucrurile. Te asteptam la AMOMA!

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit

Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/html/2018/wp-content/themes/stagiipebune/inc/template-tags.php on line 562

Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/html/2018/wp-content/themes/stagiipebune/inc/template-tags.php on line 563
vorbitor de