Fullstack developer Intern
@Thinslices Development, în Strada Vasile Alecsandri, Iași, Romania

Responsabilități

Academia are rolul de a transforma un grup de oameni in echipe competente. Fiecare echipa va avea capacitatea de a livra un proiect ce se incadreaza in stackul tehnologic propus, cu ajutor redus de la alti colegi.

Invatare. Principala responsabilitate va fi sa inveti, acesta este scopul tau in cadrul Academiei. Tehnologiile pe care vei acumula cat mai multe cunostinte sunt:
Javascript, Node, React, React Native, HTML, CSS, HTTP, JSON, BitBucket, MongoDB, AWS

Lucrul in echipa. Va trebui sa inveti sa lucrezi si sa interactionezi impreuna cu alti colegi din cadrul Academiei.

Gandire orientata catre solutii. Vei dezvolta skillul de a descoperi si rezolva probleme in cadrul exercitiilor si proiectelor in care vei fi implicat.

Oferirea si primirea Feedbackului. Vei invata cum sa oferi si sa primesti feedback si cel mai important, de ce si cum te poate ajuta in dezvoltarea si evolutia ta profesionala.

Calificări

Pasiune. Primul si cel mai important aspect. Fara pasiune toate lucrurile vor parea mult mai complicate, mult mai greu de acaparat. E ca in dragoste vs viol: participati pentru ca va face placere si nu pentru ca sunteti nevoiti.

Lucru in echipa. Pe tot parcursul academiei vei face parte dintr-o echipa, si cu bune si cu rele. Lucru in echipa este un skill obligatoriu ce il vei dezvolta/imbunatati in cadrul academiei.

Vorbit/scris in engleza. Daca faci asta deja natural, citeste urmatorul paragraf. Daca mai ai de invatat aici, fa-o inainte sa inceapa academia. Aproape toate cartile, cursurile, explicatiile de pe internet sunt in engleza. Nu te poti descurca fara acest skill.

Programare la un nivel de baza. Daca ai invatat la scoala sau la facultate cel mai probabil te incadrezi. Daca ai invatat si de unul singur esti si mai potrivit. Daca ai dubii aici, vino sa discutam. Unele lacune se vor acoperi si in timpul acadamiei.

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.