Game Designer
@Ubisoft, în Bulevardul Expoziției, București, Municipiul București, România

Responsabilități

In cadrul acestui stagiu, vei participa la definirea regulilor de joc si vei crea sistemele si mecanicile care faciliteaza interactiunea playerului cu jocul. Fiind mentorat de colegi cu experienta, vei avea parte de training-uri pe specificul game design-ului in jocurile video.

Calificări

  • Pasiune pentru jocurile video si cunostinte generale in domeniu;
  • Limba engleza la nivel avansat.

Beneficii

Vei avea ocazia sa inveti cum se dezvolta un joc (ciclul de productie al unui joc video), vei dobandi cunostinte de editoare aplicate in gaming.

Cei mai buni stagiari sunt alesi la sfarsitul perioadei si li se propune angajarea in Ubisoft. Acest lucru depinde de locurile disponibile in acel moment in Ubisoft, precum si de disponibilitatea studentului de a lucra full time.

Mai mult decat atat:

  • Ai acces gratuit la sala de fitness din cadrul studioului;
  • Poti lua masa impreuna cu colegii la cantina noastra;
  • Fructe proaspete aduse in fiecare zi de marti pe etaj;
  • Ai acces la libraria noastra interna, poti imprumuta jocurile tale preferate, consola sau chiar carti din domeniul jocurilor.

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
cel puțin anul 2

Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/html/2018/wp-content/themes/stagiipebune/inc/template-tags.php on line 562

Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/html/2018/wp-content/themes/stagiipebune/inc/template-tags.php on line 563
vorbitor de