Integration Engineer
@Orange Services, în Str. Gara Herastrau, nr 4, Cladirea A, et 4-11, sector 2, Bucuresti, Romania

Responsabilități

Cine suntem noi ? Orange Labs dezvolta produse si servicii pentru tarile din grupul Orange (32 companii Orange in Europa si AMEA, aproximativ 232 de milioane de clienti). Noi suntem Orange Labs echipa din Romania, o echipa tanara si plina de entuziasm.

Iata ce iti oferim:

  • ocazia sa inveti sa folosesti tehnologii ca Python, Robot framework, Appium, si alte tehnologii de automatizare;
  • sansa de a cunoaste si de a lucra cu o serie de aplicatii concepte si tehnologii in domeniul de platforme TV cum ar fi : STB, mobile TV, streaming, etc.
  • ocazia de a lucra in sprint-uri alaturi de colegii tai din echipa de integrare & validare si de a invata sa folosesti tool-uri folosite in industrie (repository de surse, bug tracking tools, agile dashboards, etc.)
  • sa iei parte la viata diverselor noastre echipe facand astfel cunostinta cu noi metode de lucru aplicate

Arata-ne ca esti pregatit si familiarizat cu testarea aplicatiilor mobile. Ne-ar placea sa te descurci si cu tehnologii de automatizare, dar cel mai important e sa iti doresti sa inveti cat mai multe!

Noi iti oferim sansa sa vezi cum e sa lucrezi intr-un grup cu 150.000 de angajati si in acelasi timp intr-o companie tanara de servicii IT si dezvoltare software . Vei contribui alaturi de noi la dezvoltarea domeniilor de platforme TV. Vei lucra cu tehnologii opensource si vei lua parte la inovarea in IT. Vei avea un program flexibil, vei fi expus unui numar mare de tehnologii, vei invata lucruri utile pentru cariera ta de specialist IT, vei invata si te vei distra !

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit (-)
cel puțin anul 3

Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/html/2018/wp-content/themes/stagiipebune/inc/template-tags.php on line 562

Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/html/2018/wp-content/themes/stagiipebune/inc/template-tags.php on line 563
vorbitor de